Fantasiaroolipeli


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Roolipelin taustaa ja miljöötä

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Roolipelin taustaa ja miljöötä lähetetty Pe Marras 16, 2018 9:55 pm


Tregaron on fantasiaroolipeli, joka sijoittuu kuvitteelliseen Galatean mantereeseen jossa sijaitsee kolme kaupunkia ja yksi niistä on nimeltään Tregaron. Koko mannerta hallitsee yksi kuningas, jonka huhutaan olevan lohikäärmeverinen. Kuningas on kansan keskuudessa pelätty, inhottava ja korruptoitunut. Huhuttu on myös suurhallitsijan mielenvikaisuudesta - se on varmasti jokseenkin totta sillä hänen äkkipikaisuutensa on riistänyt monelta hengen.
Jokaisella kolmella kaupungilla on oma kreivinsä jotka työskentelvät itse kuninkaan käskyjen alaisena. Jokaisella kreivillä on puolestaan omat kaartilaiset, joiden sisällä on esimerkiksi jalkaväkeä, vartijoita ja ylennettyjä kaartilaisia. Edellämainitut ylennetyt kaartilaiset saavat poikkeusluvan kantaa mukanaan tuliasetta, esimerkiksi muskettipistoolia. Näin ollen kreivit ja muu kaartin väki hoitavat kuninkaan likaiset työt.

Tilanne roolipelin sisällä on sodan jälkeinen tila. Tregaron hävisi kyseisen sodan ja koki mittavat tappiot niin rahallisesti kuin ruumiillisesti. Sota itsessään on tuonut mukanaan konflikteja kansalaisten välille. Kaupunki itsessään on köyhtynyt huomattavasti, kadut täyttyvät roskista ja liasta. Ihmiset ovat vihaisia, mutta liian peloissaan poistuakseen. Tilanne on melko hektinen päivästä toiseen ja tappelut ovat arkipäivää. Tätä varten kaupungin sisällä on kokoajan kaartilaisia päivystämässä ja etenkin hämärän laskeuduttua päivystäminen on entistäkin tiukempaa tunkeilijoiden sekä mahdollisten kaupungin sisäisten kärhämien välttämiseksi. Jostain syystä rikollisuus on kasvanut muurien sisäpuolella. Ken tietää vaikka syypää löytyisi yllättävänkin läheltä jos tarkemmin asiaa tutkimaan lähtisi?

Miljöönä roolipelissä toimii Tregaron muurien sisäpuolella oleva, melko murjuinen kaupunki jonka sivukujilla vilistävät pulskat rotat ja saappaiden alla lätisevät kuralammikot sekä mutavelli. Ilmastoltaan Tregaron on sateinen - ihan hetkessä ei muistaisi koska viimeksi aurinko olisi pilkahtanut paria tuntia enempää kaupungin yllä - meri-ilmastoa voinee syyttää tästä seikasta. Runsaat sateet saavat kaupungin näyttämään entistäkin ankeammalta eikä niin kovin houkuttelevalta ulkopuoliselle. Muurien tuolla puolen avautuu suurmetsä vanhoine saarnipuineen ja valtavine kuusineen sekä joki joka pujottelee läpi mantuja.

Näytä käyttäjän tiedot http://tregaron.forumotion.eu

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa