Fantasiaroolipeli


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Tregaron kaartilaiset

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Tregaron kaartilaiset lähetetty Ma Marras 19, 2018 2:10 pm

KAARTILAISISTA YLEISESTI
Kaartilaiset ovat kuninkaan värväämiä sotilaita. Jokainen Tregaronin kaartilainen on käynyt läpi rankan ja pitkäkestoisen koulutuksen, joka pitää sisällään huhutun mukaan muun muuassa aivopesua sekä kidutusta jotta sotilaat eivät erehtyisi palvelemaan väärää. Kaartilaiset on värvätty pääasiallisesti pitääkseen öykkärit, tunkeutujat ja rikolliset poissa muurien sisäpuolelta.
Jokaisessa mantereella sijaitsevassa kaupungissa on oma kreivinsä joka kulkee taas kuninkaan vastuun alaisena, kreivin vastuun alaisena ovat puolestaan kaartilaiset. Vartijoita kaupungissa on kerrallaan tusinan verran, jalkaväkeä kaksinkertainen määrä. Kreivi voi nimittää virkaansa ylennettyjä kaartilaisia ja kaartin kapteeneita milloin vain kokee asian hyväksyttäväksi. Kuninkaan henkivartijana toimimiseen tarvitsee ensin olla työvuosia ylenettynä kaartilaisena. Kreivin sekä itse kuninkaan on kummankin hyväksyttävä henkivartijakokelas ennen hänen nimitystä virkaansa. Ylennettyjä kaartilaisia voi yhdessä kaupungissa olla korkeintaan kuusi henkilöä ja kuninkaan henkivartijoita neljä, joista ainakin kaksi työskentelevät pelkästään itse kuninkaan linnassa.

KAARTILAISTEN ASEISTUKSESTA
Jalkaväki sekä vartijat jotka kuuluvat alimpaan luokitukseen sotilasarvoissa saavat kantaa mukanaan kilpeä ja miekkaa tai keihästä. Vartijat useimmiten saavat käyttöönsä keihään ja jalkaväki miekan ja kilven. Ylennetyt kaartilaiset saavat ensimmäisen poikkeusluvan kantaa mukanaan tuliasetta, useimmiten jonkinnäköistä muskettipistoolia. Myös ylennetyt kaartilaiset sekä kaartin kapteenit koulutetaan hallitsemaan manasieppareita.

MITKÄ IHMEEN MANASIEPPARIT?
Manasiepparit käyttävät ennen tuntematonta tekniikkaa, joka havaitsee ympärillään olevan manavirran ja pystyy kohdistamaan tämän tiettyyn henkilöön. Käytännössä manasieppari on ulkonäöllisesti kristallikuulan näköinen ja se heitetään ilmaan aktivoituakseen.
Havaittuaan manaltaan tavallisesta huomattavasti poikkeavan henkilön sieppari imee automaattisesti tämän manaa itseensä virran seasta. Henkilön siirryttyä Tregaronin rajojen ulkopuolelle, tai kapinallisten hallitsemalle alueelle hänen manansa palautuu pian ennalleen.
Niin kehittyneitä kapistuksia siepparit eivät kuitenkaan ole, että kykenesivät "tyrehdyttämään" vahvan maagin voimat täysin kaupungissa vierailun ajaksi.
Ne kuitenkin tiedettävästi laskevat loitsujen voimakkuutta puolella, ja heikoimmat eivät välttämättä pysty hallitsemaan voimiaan laisinkaan.

ENTÄPÄ MAGIA?
Kaartilaiset käyttävät tehtävissään useimmiten vain muunnosloitsuja, jotka avustavat hyvin tietyn henkilön pidätyksessä ja kohteen lamauttamisessa ennen kuolemaa tai tyrmään viemistä. Heidän kanssaan taistellessa ei siis tunneta sanaa yhdenvertaisuus.Yleensä sotilaat turvautuvat pelkästään kantamiinsa aseisiin.

(Kokelas)
Jalkaväki
Vartijat
Ylennetyt kaartilaiset/korpraalit
Kaartin kapteenit
Kuninkaan henkivartijat

KAARTILAISTEN PUKUKOODIT ROOLIPELISSÄ

JALKAVÄKI/VARTIJAT

YlENNETYT KAARTILAISET ELI KORPRAALIT

KAARTIN KAPTEENIT

KUNINKAAN HENKIVARTIJAT

Näytä käyttäjän tiedot http://tregaron.forumotion.eu

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa