Fantasiaroolipeli


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Uvril Baentlar

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Uvril Baentlar lähetetty Pe Marras 23, 2018 4:17 am


Nimi: Uvril Baentlar
Rotu: Yöhaltia
Ikä: 650 vuotta (n. 30 vuotta ihmisen iässä)
Sukupuoli:

Ulkonäkö: Ulvrilille on siunaantunut tuhkan harmaa iho niinkuin suurimmalle osalle yöhaltioista. Hänen hiuksensa ovat hopean väriset ja pituudeltaan noin alaselkään ja ovat yleensä vapaana sillä nainen ei kovinkaan paljon välitä laittaa hiuksiaan kauneville nutturoille tai naurettaville poninhännille. Uvrilin kasvoissa eniten huomiota herättävät rubiininpunaiset silmät ja usein noella mustiksi maalatut huulet. Kasvonpiirteet ovat kauniit niin kuin voi sanoa jokaisesta haltialajin edustajasta - Uvrililla vain hieman terävämmät. Vasemman silmän alla kulkee kaksi kasvoihin tatuoitua valkeaa viivaa jotka ovat merkkinä soturin leimasta jonka Uvril on aikoinaan saanut omassa kaupungissaan.
Hainluukorsetti tuo esiin vielä enemmän kauniita, naisellisia muotoja hänen vartalostaan joka on atleettisempi kuin suurimmalla osalla haltioista. Voisi sanoa että naisella on fyysistä voimaa samanmoisesti kuin lajinsa miespuoleisellakin. Pukeutumisessaan Uvril suosii synkkiä värejä kuten yön mustaa, tuhkan harmaata ja mystistä tumman purppuraa. Lempivaatteinaan toimii korsetti, viitta sekä tummanpuhuvat puolihameet sekä ylipolven sidotut nahkaiset saappaat. Lanteillaan nainen kantaa mukanaan nahkanyssyköitä, joissa toisessa on rahaa ja toisessa milloin yrttejä ja milloin varastettuja arvoesineitä. Hän kantaa myös mukanaan isältään perimää hopeamiekkaa sekä kaulassaan amulettia.


Tavarat joita Ulvril kantaa mukanaan.

Taidot: Jo pikkutytöstä lähtien Uvril ei ole ollut kiinnostunut järinkään paljoa siitä mistä muut tytöt siinä iässä vaan hän leikki mielummin poikien kanssa puisilla miekoilla hurjia sotaleikkejä ja tämän myötä hänestä on kouliutunut mahdottoman hyvä miekan käyttäjä. Päällepäin naisesta ei ehkä uskoisi miten hyvä hän onkaan käsittelemään asetta kuin asetta, joten tämä lienee hänen vahvuutensa taistelutilanteissa, häntä ei pidä aliarvioida tai käy kalpaten. Oli tämä taito tai ei, mutta Uvril on myös mahdottoman kärkäskielinen ja verbaalisesti lahjakas - hän osaa siis myös puhua itsensä pois pinteestä lähes kadehdittavan taitavasti. Uvril kantaa myös sisällään magiaa, mutta on tällä hetkellä hyvin heikolla tasolla jolloin hänen maagiset voimansa ovat erittäin arvaamattomat ja hallitsemattomat.

Luonne: Uvrilin luonteesta ei puutu tulisuutta ja häntä on niin sanotusti erittäin vaikea kesyttää. Tämä voi olla yksi syy miksi nainen on vielä naimaton eikä ketään ole ottanut kyseistä haastetta vastaan. Impulsiivisen luonteensa takia on Uvril myös puoleensa vetävä jossakin määrin. Tosin suurimmaksi osaksi ihmiset pitävät häntä vain tärkeilevänä ja ylimielisenä kärkkään kielensä vuoksi.

Tausta:  Uvril syntyi Nylnaserinin kaupunkiin joka oli tunnettu valtavan kauniista rakennusarkkitehtuurista jossa loistivat tummat kivielementit ja säihkyvät virvatulet. Kaupunki kukoisti rikkauksillaan tuohon maailman aikaan sillä kaivokset tuottivat hyvin tuloa. Mainittakoon sekin seikka että kaupunki oli maanalainen. Huhu pitää siis ainakin jossain määrin paikkaansa että yöhaltiat ovat eläneet poissa päivänvalolta. Uvrilin isä on melko kuuluisa soturi yöhaltioiden keskuudessa, hän toimi ennen kuolemaansa jopa täkäläisessä kaupungissa asuvan kuninkaan kaartissa melko korkeassa työtehtävässä. Uvrilin isä oli myös tunnetusti kova naisten mies, joten kokonaisia ja puolisisaruksia naisella taitaa olla lähes parin tusinan verran. Uvrilin lapsuudessa hän leikki  paljon veljiensä kanssa sillä oli silloin lapsikatraan ainut tyttö. Näin ollen tutuksi tulivat miekkaleikit ja muut poikamaiset kujeilut. Täytettyään 300 vuotta Uvril värväytyi kuninkaan kaartiin myös isänsä ja muiden veriveljiensä jalanjälkiä näytettyään mahdottoman hyviä miekkailutaitojaan. Naispuoleiset soturit olivat erittäin harvinainen näky joten meni kuukausia, melkein vuosikin ennen kuin Uvril hyväksyttiin tasaväkisenä soturina heidän joukkoonsa.
Nylnaserinin kaupunki ajautui sotatilaan muutamaa vuotta myöhemmin ja koko kaupunki tuhoutui valtaisassa taistelussa asuinkelvottomaksi jolloin yöhaltiat joutuivat ensimmäistä kertaa nousemaan päivänvaloon maankamaran valoisammalle puolelle. Sankoin joukoin kaupunkilaiset erkanivat eri teille, osa perheensä kanssa etsimään uutta kotia, osa leskenä menetettyään miehensä sotatantereelle. Uvril menetti isänsä, sekä äitinsä ja kolme veljeään taistelussa suurhaltiakansaa vastaan ja näin ollen hän erakoitui muistakin verisukulaisistaan kosto mielessään. Tähänkin päivään asti Uvril janoaa kostoaan ja viha kytee vahvana liekkinä muita haltiarotuja kohtaan lähes halveksivalla tavalla. Päädyttyään elämään elämäänsä yksin on Uvril tehnyt itsensä elättääkseen paljon kyseenalaisia asioita. Murhannut, varastanut laivoista ja tehnyt ilkivaltaa sydämmensä kyllyydestä.

Näytä käyttäjän tiedot http://tregaron.forumotion.eu

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa