Fantasiaroolipeli


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Silvia Rennel

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Silvia Rennel lähetetty Pe Marras 23, 2018 5:40 am


Nimi: Silvia Rennel
Rotu: Vampyyri
Ikä: 700 vuotta

Ulkonäkö:  Silvia on erittäin siro, tiimalasivartaloinen päälle päin nuori nainen vaikka ikää hänellä on jo noin 700 vuotta. Iho on norsunluun valkea ja hiukset korpinmustat sekä paksut. Silvia saattaa näyttää hennolta ja hauraalta kuin posliininukke, mutta on fyysisesti erittäin vahva - kiitos vain vampirismille. Hänen silmänsä ovat rubiinin punertavat, kulmahampaansa terävät ja kasvonsa lumoavan kauniit korkeine poskipäineen ja täyteläisine, suudeltavan näköisine huulineen. Jokainen liike on sulavaa ja katse tarpeen vaatiessa hyvinkin läpitunkeva.
Pukeutumisessaan Silvia rakastaan mustaa väriä, pitsiä ja leveälaahuksisia hameita sekä hupullisia kaapuja. Välillä hän käyttää huulissaan ruusunpunaista punaa.

Taidot: Kuten vampyyreillä muutenkin, on Silvialla monta niin sanottua taitoa jotka tulivat vampirismin myötä, kuten erittäin voimistuneet ja tarkat aistit, fyysistä - raakaa voimaa, nopeutta ja paranemiskyky. Hän on myös alkanut viime aikoina mielenkiinnolla tutkia verimagiaa erilaisten opusten myötä.

Luonne: Silvia on ennen kaikkea määrätietoinen - jos hän jotakin haluaa niin hän sen myös ottaa. Hänellä on erittäin jääräpäinen mieli joka on saattanut periytyä ihmisyydestä myös vampirismiin. Eläessään melko yleellistä elämää lähinnä aatelisverellä mässäillen on Silviasta tullut melko sievistelevä -jotkut voisivat haukkua krantuksi tai hienohelmaksi.

Taustaa: Silvia on kotoisin Tregaronin läheisyydessä olevasta satamakylästä, joka on jo pitkään kärsinyt samanlaisesta köyhyydestä sekä kansan keskuudessa leviävistä sairauksista. Hänen perheeseensä tuolloin kuului isä, äiti ja pikkusisko. Heidän perheensä ei ollut köyhimmästä päästä, mutta ei heitä voinut aatelisiksikaan laskea - jotain siltä väliltä. Isä teki sepän töitä ja äiti toimi kylän parantajana. Sairaaksi Silvia ei kuitenkaan tullut ollessaan 26-vuotias vaan hänestä verettiin vampyyri. Tarkkaa tietoa siitä ei ole miten monta uutta vampyyriä tuona samaisena iltana verettiin, mutta sen lyön vetoa ettei Silvia ollut ainut. Koko kylä oli kaaoksessa eikä ollut selvää kuka oli jäänyt henkiin. Silvian veretti vampyyrimies nimeltä Isaak Rennel, josta näin ollen tuli hänen Luojansa. Muuta Silvia ei muista niistä hetkistä kuin seuraavan päivän sairaanloisen ja kyltymättömän verenhimon. Vastasyntyneenä se oli aivan suunnaton sekä kuulo ja näkö olivat vahvistuneet niin että naista sattui. Suurin kiitos kuuluu Isaakille joka ei antanut vastasyntyneen seota päästään lopullisesti vaikka jokainen tunnetila oli entistäkin vahvempi. Etenkin viha. Silvia muutti ja vahvisti sukunimensä Isaakin sukunimeksi vuosi tapahtuman jälkeen ja jätti ihmiselämänsä taakseen lopullisesti sillä oli valmis elämään aivan erilaista elämää. Hän on matkustanut elämänsä aikana monet maat ja kaupungit läpi uteliaisuuttaan ja on nyt palannut takaisin kotikonnuilleen.

Näytä käyttäjän tiedot http://tregaron.forumotion.eu

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa