Fantasiaroolipeli


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Näin teet lupahakemuksen

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Näin teet lupahakemuksen lähetetty Su Marras 18, 2018 7:27 pm

Kun haet lupaa jollekkin asialle, oli se sitten hahmosi kyvylle, esineelle tai ihan jo pelkästään hahmosi olemassaololle - haluaisimme sinun täyttävän valmiiksi suunnitellun lupahakemuksen pohjan jonka liität tämän keskustelun alapuolelle, jonka jälkeen teemme päätöksen saatko luvan hakemallesi asialle vai et.

Hakemuksessasi pitää tulla ilmi ainakin nämä kohdat:
1. Mihin haet lupaa?
2. Kuinka lupa vaikuttaisi roolipelaamiseesi?
3. Hahmosi heikkoudet.
4. Kuinka paljon magiaa hahmo kykenee käyttämään ennen kuin pyörtyy? (Jos haet jotakin magiaan liittyvää lupaa.)
5. Muuta mainintaa hahmostasi. Esimerkiksi taustasta.

Alla oleva on esimerkki hahmolupahakemuksesta @Olli, Sigvaldi

MIHIN HAET LUPAA?
Tavoittelen saada lupaa saada Iori Kaartin kapteeniksi.
Iori on lohikäärmeen silmän omaava puolihaltia, jolla on rankka sotilasura takanaan ja tunnetaan myös Sotaherrana. Iori taisteli myös maansa puolesta lohikäärmekuninkaan alaisuudessa. Iori tunnetaan myös yksi maansa parhaimpina miekan käsittelijöinä taitonsa, että voimansa takia ja on kykenevä johtamaan suuria joukkoja niin rauhan kuin kriisin aikana. Kaartin Kapteeniksi sopiva Iori olisi myös kyvykäs suojelemaan kuningasta yhtenä henkivartijoista. Iori omaa lohikäärmeen silmän lisäksi berserk -tyylisen kyvyn viedä omat fyysiset voimansa n. 2 tasolla korkeammalle, mutta sen tuoma rasitus on myös merkittävä, vaatien Iorilta melkein viikkoja toipua (koskee taso 2). Ensimmäinen taso Iorilta vaatii vain päivän levon riippuen miten kauan hän käyttää tätä.

KUINKA LUPA VAIKUTTAISI ROOLIPELAAMISEESI?
Vaikutusvalta kiihottaa ja se tuo erilaisia työkaluja, miten toimia erilaisissa tilanteissa roolipelissä. Pelaajana tunnen myös olevani tarpeeksi kypsä ottamaan vaikutusvaltaisen aseman roolipelissä hahmolla, jolla pystyn myös noudattamaan kuninkaan antamia käskyjä.

KUINKA PALJON MAGIAA HAHMO KYKENEE KÄYTTÄMÄÄN ENNENKUIN PYÖRTYY?
Taso 1. ’’Zone’’
Zoneksi kutsuttu fyysisiä voimia ja nopeutta nostava riimujärjestelmä, jota Iori on oppinut käyttämään heikonpuoleisen maagisten kykyjensä takia. Tason 1. Zone kestää tarvittaessa n. 5 minuuttia, mutta vaatii 3 minuutin jälkeen päivän levon. 5 minuutin ylittyessä Zone alkaa hajota ja Iori palaa normaaliin tilaansa, mutta raskaasti fyysisesti ja tajunnallisesti heikentyneenä.

Taso 2.
Tason 2 Zone nelinkertaistaa Zonen 1 voiman ja nopeuden, mutta Iorin pitkän harjoittelun tuloksena, hän pystyy ylläpitämään tätä n. 3-4 minuuttia ennen kuin menettää täysin tajuntansa, joka vaatii 4 minuutin jälkeen n. viikon lepoa.

Jos Taso 1 Zonea on kulutettu 2 minuuttia, Zone 2 kestää vain 2 minuuttia.
Jos taas T1 3 minuuttia, T2 1 minuutti = Tajunnan menetys ja lepoa 3-4 päivää
T1 4 minuuttia, T2 puoli minuuttia = Tajunnan menetys ja n. viikon lepo.

HAHMOSI HEIKKOUDET?
Iorin lohikäärmeen silmä aiheuttaa kipua Iorin omassa silmässä, tämä johtuen silmien tasoista ja näön tarkkuuden erilaisuudesta. Lisäksi Iori ei pysty peittelemään auraansa, joten tämän läsnäolon tuntemus jokaiselle oppineelle ja opettavalle maagille on välitön, mutta auran mukana tulee myös ’’painostava ilma’’, joka saattaa aiheuttaa useissa tilanteissa paljon eripuraa ja vastahakoisuutta.

MUUTA MAINITTAVAA HAHMOSTA
Iorin lohikäärmeen silmä kykenee lukemaan jopa piilotettuja auroja, lukemaan ihmisten emootioita, tunteita ja myös seuraavia liikkeitä kehon ja kehossa liikkuvan energian perusteella, näin joidenkin myyttien mukaan ’’nähdä tulevaisuuteen’’, vaikka tämä väite perustuukin vain taidottomien houkkien luuloihin. Lohikäärmeen silmän paljastuessa silmälapun alta myös Iorin aura kohoaa ja antaa välittömästi tuntemuksen siitä, että jokin vaarallinen ja kuolemaa kylvävä tuijottaisi, aiheuttaen sotatantereella viholliselle hyvin epäuskoisen olon voitostaan, vaikka tämä olisi ylivoimaisessa asemassa, näin tuottaen psyykkistä rakoilua vihollisessa, jonka Iori kääntää johtamistaidoillaan omaksi voitokseen.

Näytä käyttäjän tiedot http://tregaron.forumotion.eu

2 Vs: Näin teet lupahakemuksen lähetetty Ke Marras 21, 2018 4:30 pm

HUOM. Kiinnittäkää pientä huomiota hakemuksen siisteyteen. Tämä yllä oleva esimerkki siitä, miten se EI OLE siisti.

Näytä käyttäjän tiedot

3 Vs: Näin teet lupahakemuksen lähetetty To Marras 22, 2018 3:33 pm

Sen verran siisti että on hyväksytty hakemus! Mutta hyvä kommentti silti hakemuksen siisteyteen liittyen.

Näytä käyttäjän tiedot http://tregaron.forumotion.eu

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa