Fantasiaroolipeli


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Hahmon luonti

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Hahmon luonti lähetetty Su Marras 18, 2018 8:06 pm

Alla olevassa listassa hieman vinkkejä hahmon luontiin.

1. Suunnittele sinun hahmosi rotu, ota huomioon roolipelissä olevat rajoitukset ja mahdolliset luvat joita voit joutua hakemaan roolipelihahmollesi. Ole hyvä ja ota näistä siis selvää ensin ennen kuin alat suunnittelemaan sen pidemmälle hahmoasi. Voit olla esimerkiksi vaikka puolihaltia.
2. Tämän jälkeen sinun on keksittävä hahmollesi nimi. Mielellään fantasiamaailmaan liittyvä, hyviä nimivaihtoehtoja on runsaasti kun kirjoitat esimerkiksi Googleen fantasy name generator.
3. Kolmas vaihe on hahmon ammatin päättäminen, jokaisella hahmolla ei välttämättä ole ammattia riippuen esimerkiksi hahmon iästä mutta olisi hyvä miettiä mitä hahmo voisi tehdä työkseen. Hän voi olla esimerkiksi kaartilainen (tarvitset luvan saadaksesi olla kaartilainen), seppä, torimyyjä, kokki, kyyppari eli baarimikko tai tanssija. Hahmosi voi olla myös rikollinen, palkkamurhaaja tai vaikka esimerkiksi vaikka taskuvaras.
4. Ala miettimään myös hahmosi ulkonäköä. Ota huomioon myös rodulliset yksityiskohdat ulkonäössä.
5. Ulkonäön mietittyäsi voit siirtyä miettimään hahmosi luonnetta ja peruspiirteitä. Onko hahmosi ystävällinen vai pahansuopa? Ajattelutapaa ja luonnetta kannattaa miettiä myös rodun kautta sillä rotu vaikuttaa yleensä ajattelutapaan paljon.
6. Kun hahmon luonne ja ajattelutapa on mietitty, hahmosi tarvitsee taustan. Tausta on menneisyys, joka hänellä on ollut.
7. Viimeinen silaus on miettiä hahmollesi aseet ja vaatetus. Ilman lupaa hahmollasi voi olla perus tikari, puukko, miekka tai jousi. Hahmosi vaatetuksen saat valita aivan itse, mutta ottaen huomioon rodun jälleen kerran sillä esimerkiksi haltiat eivät pukeudu kovinkaan raskaisiin haarniskoihin kuin esimerkiksi kääpiöt.

Näytä käyttäjän tiedot http://tregaron.forumotion.eu

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa